Ben jij klaar om je

uitstelgedrag 

achter je te laten?

Klaar om echt je werk nou echt eens af te krijgen én nog tijd over te houden?

Ben je klaar om nu echt eens trots te zijn op het werk dat je verzet hebt op een dag?

Het valt als mens niet mee om een paar uur per dag werkelijk gefocust te werken aan taken die werkelijk moeten gebeuren.

Het elimineren van afleiding helpt een beetje, maar het maakt nog niet dat je daadwerkelijk met focus aan de slag gaat.

Je komt simpelweg heel veel uitdagingen tegen voor je daadwerkelijk doen wat je te doen hebt . 

Hoe vaak heb je nou echt het gevoel van: ‘Yes, ik ben lekker bezig geweest vandaag’, waarna je het werk ook echt kon loslaten?  


Zeker in deze tijden, waarin we massaal thuiswerken. Je misschien wel op dezelfde plek ontspannen moet als dat je moet werken. Je misschien wel allemaal mensen om je heen hebt die ook aandacht aan je vragen. Je de afleiding van social media nog moeilijker kan weerstaan.


In deze tijden gun ik je in een aantal uren het werk te verzetten waar je eerder veel langer over deed. Zodat je tijd over houdt om te ontspannen, op te laden, te sporten, te doen wat jij wil! 

Herken je jezelf in:

Het moment dat je klaar bent om aan de slag te gaan, bedenk je vaak nog iets anders wat eerst nog even moet gebeuren voordat je echt aan de slag gaat

Je hebt grotere projecten die je graag wil realiseren, maar het lukt je bijna nooit om daar echt aan te werken

Wanneer je jezelf wel zover hebt gekregen dat je klaar zit om dingen te doen die moeten gebeuren, weet je vaak niet goed waar je nu het beste mee kunt beginnen
Je besteedt veel tijd aan werk, maar je ziet het eigenlijk niet terug in de output die je tot stad brengt. En dan verlies je ook nog veel tijd aan dingen veranderen, aanpassen of verbeteren
Tijdens het werken komt het vaak voor dat je toch afgeleid raakt door iets en afdwaalt op het internet of als het tijd is om te stoppen met werken, baal je omdat je niet de resultaten ziet waar je op uit was

De training Effectief werken omvat:

Trainingsvideo

40 minuten waarin Suus de 7 stappen voor het maken van een effectief werkuur deelt, op een manier die de drempels wegneemt om het toe te passen en de meeste mensen zelfs enthousiast maakt om ermee aan de slag te gaan!

De reminder checklist

Een beknopte weergave van de 7 stappen, om boven je bureau te hangen om op terug te vallen wanneer je het toepast

Werkschema's

Een paar voorbeelden van werkschema’s van hoe een effectieve werkdag eruit zou kunnen zien

Checklist: IMPLEMENTATIE

Zodat je bijhoudt wat je wel toepast en wat niet. Zodat je de tweaks kan maken zodat het systeem het allerbeste gaat werken voor je

BONUS: een plek om je vragen te stellen

Heb je nog vragen na het doorlopen van de training waar jij specifiek tegenaan loopt? Stel ze in de community en zorg ervoor dat jij alles uit de training haalt!

BONUS: Effectief werken voor studenten

Het Effectief werken-systeem speciaal toegepast voor studenten
Bedenker van de Training Effectief werken

Mag ik je voorstellen aan Suus Venings?

De bedenker van het systeem waar de training Effectief Werken omheen gebouwd is, is Suus Venings. Zij had het enorm moeilijk om dingen die moesten gebeuren op een effectieve manier voor elkaar te krijgen. Tijdens haar afstuderen, lukte het bijvoorbeeld niet om een groot project als haar scriptie op een effectieve manier gedaan te krijgen waardoor ze enorm vertraagde.

Met de manier van werken die ze ontwikkelde voor het maken van effectieve werkuren is ze gefocust met het oog op gedaan krijgen wat ze werkelijk gedaan wil of MOET krijgen.   

Deze manier van werken, werkt niet alleen voor haar maar werkt ook voor alle studenten die het maar niet lukt om effectief aan hun scriptie te werken, voor ondernemers die over het algemeen niet tevreden zijn over wat ze voor elkaar krijgen op een dag en voor werknemers met veel vrijheid om zelf te zorgen dat projecten op tijd af zijn. 

Suus is schrijver en helpt als eigenaar van Gelukkig Afstuderen afstudeerders hun scriptie te schrijven zonder uitloop en met hoge kwaliteit.

Klaar voor een revolutie in je manier van werken?

Zij gingen je voor!

Ik ben eindelijk op een gestructureerde manier bezig

“Ik heb nu al zoveel meer rust in mijn hoofd, vergeleken met al die weken dat ik maar wat aan het doen was. Nu ben ik eindelijk op een gestructureerde manier bezig.”

Linda de Greef
Ik krijg nu méér voor elkaar dan normaal gesproken in een dag

"En de Nobelprijs voor 'Effectief werken' gaat naar ... Suus! ;) Bedankt voor het delen van jouw 'bolletjessysteem'. Het werkt superfijn! In drie uur werken krijg ik nu méér voor elkaar dan normaal gesproken in een dag. Misschien zelfs meer dan in een heel weekend."

Mark Derksen
Doen doen doen! Na de training van Suus kan ik ineens met superfocus werken!

 “Ook zo’n moeite om je dag productief te maken? Wil jij ook met superfocus werken? Het kan echt! Met de methode van Suus is werk ik echt gefocust en ben ik productief in plaats van dat ik maar wat doe. Heerlijk om al die vinkjes van afgeronde taken te zien als je klaar bent 😊”

Karin Kleijn
Top manier om te studeren!!!!
Maurits
Ik ervaar meer vrijheid
"Ik gebruik het ook en ik ervaar meer vrijheid en kan beter prioriteiten stellen, echt heel fijn!”
Sheila Van Loon
Absoluut een aanrader!!

“Uit eigen ervaring weet ik hoe goed dit nu werkt. Ik gebruik het elke dag!"

Simone Sinjorgo
Jouw methode werkt zó goed, dat is onbetaalbaar

 Ik heb zelf ontzettend veel gehad aan deze training en ik werk nu dagelijks volgens deze methode. Suus Venings is de reddende engel in mijn chaotische waan van de dag.”

Gwendolyn Koene
Geen moeilijk gedoe

"Dankzij Suus ben ik productiever en dat op een leuke speelse manier. Geen moeilijk gedoe maar je krijgt super concrete praktische toepasbare tips die meteen een groot verschil maken.”

Jenny Hoekstra
De methode geeft zoveel houvast

“Dit is echt een aanrader! De methode van Suus Venings geeft zoveel houvast. En het is niet moeilijk of ingewikkeld.”

Martha

Kortom, de waarde van deze training is al snel €97 en onbetaalbaar als je hierdoor resultaten behaalt én meer vrije tijd krijgt.

Scroll je door of kies je nu voor om een verandering in je leven te realiseren door een effectief werk-systeem te adopteren?